METUSOVA PROIZVODNJA DIZALA

Proizvodnja dizala kpl za stambene, poslovne i proizvodne objekte te modernizacije postojećih dizala.

Uz standardni program nudimo vertikalne i koso podizne platforme, pokretne stepenice te dizala prema željama klijenata.

Upotrebom kvalitetnih dijelova i materijala osiguravamo sigurnost i dužu trajnost proizvoda. Razvojni i proizvodni procesi se odvija u Hrvatskoj, Samoboru. Svi zainteresirani mogu dođi u obilazak tvornice, gdje se mogu detaljno upoznati s procesom proizvodnje i vidjeti uživo kako izgleda proizvodnja dizala. Za obilazak proizvodnje potrebno se je unaprijed najaviti.

Vlastiti razvojni ured i moderan proizvodni strojni park omogućava nam veliku fleksibilnost i realizaciju zahtjevnih projekata. Možemo se prilagoditi svakom klijentu u dizajnu, ugradnji i izvedbi dizala i platformi i to po povoljnim i pristupačnim cijenama uz vrhunsku kvaliteti. Možete izabrati jedno od naših standardnih dizala MARLY -B ili pak personalizirano dizalo. Naši inženjeri i dizajneri mogu samo za vas projektirati dizalo prema svim vašim željama, čime dobivate dizalo po vašoj mjeri kao i personalizirani i unikatni dizajn.

U Industrijskoj zoni Vučilov brig u Tomislavgradu, 2022 godine svečano je otvoren novi proizvodni pogon tvrtke Metus. Lokacija je ujedno i sjedište za servis, održavanje i modernizaciju dizala u regiji. Po uzoru na sjedište u Hrvatskoj i ovdje je organizirana specijalizirana škola montaže. Opremljena je jedna učionica a u voznom oknu polaznici uče o montaži liftova gdje naši iskusni monteri drže praktičnu nastavu i obuku mlađim kadrovima.a, čime dobivate dizalo po vašoj mjeri kao i personalizirani i unikatni dizajn.

Metus proizvodnja Tomislavgrad

Marly-B hrvatsko dizalo vlastite proizvodnje