METUSOVA PROIZVODNJA DIZALA

Proizvodnja dizala kpl za stambene, poslovne i proizvodne objekte te modernizacije postojećih dizala.

Uz standardni program nudimo vertikalne i koso podizne platforme, pokretne stepenice te dizala prema željama klijenata.

Upotrebom visokokvalitetnih dijelova i materijala osiguravamo sigurnost i produženu trajnost proizvoda. Razvojni i proizvodni procesi odvijaju se u Tomislavgradu. Svi zainteresirani mogu dođi u obilazak tvornice, gdje se mogu detaljno upoznati s procesom proizvodnje i vidjeti uživo kako izgleda proizvodnja dizala. Za obilazak proizvodnje potrebno se je unaprijed najaviti.

Vlastiti razvojni ured i moderan proizvodni strojni park omogućava nam veliku fleksibilnost i realizaciju zahtjevnih projekata. Možemo se prilagoditi svakom klijentu u dizajnu, ugradnji i izvedbi dizala i platformi i to po povoljnim i pristupačnim cijenama uz vrhunsku kvaliteti. Možete izabrati jedno od naših standardnih dizala MARLY -B ili pak personalizirano dizalo. Naši inženjeri i dizajneri mogu samo za vas projektirati dizalo prema svim vašim željama, čime dobivate dizalo po vašoj mjeri kao i personalizirani i unikatni dizajn.

Po uzoru na sjedište u Hrvatsko u Industrijskoj zoni Vučilov brig u Tomislavgradu, 2022 godine svečano je otvoren proizvodni pogon tvrtke Metus. Lokacija je ujedno i sjedište za servis, održavanje i modernizaciju dizala u regiji. Dizalo dobivate po vašoj mjeri kao i personalizirani i unikatni dizajn.

Metus proizvodnja Tomislavgrad

Marly-B hrvatsko dizalo vlastite proizvodnje