Prodaja i projektiranje2020-09-16T13:18:14+00:00

Što nudimo?

Projektiranje – izrada svih vrsta projekata vertikalnog transporta – idejnih projekata, glavnih projekata i izvedbenih projekata za platforme, dizala i pokretne stepenice, za postojeće i nove građevine, izrada projekta modernizacije postojećih dizala

Vlastita proizvodnja dizala i modernizacija postojećih – nudimo usluge proizvodnje, isporuke i ugradnje svih vrsta dizala (hidrauličnih, električnih ), platformi (vertikalnih, koso-podiznih) i pokretnih stepenica – po sistemu „ključ u ruke“.

ISKUSAN TIM

Iskusni tim naših djelatnika na raspolaganju je klijentima od faze razrade idejnog rješenja/prijedloga, do realizacije projekta – vođenje projekta, ugradnje i puštanja i pogon, te održavanja. Naši djelatnici su školovani, osposobljeni i opremljeni za izvršenje i provođenje svih pojedinih faza isporuke i ugradnje dizala.

VLASTITA UGRADNJA

Samu ugradnju dizala obavljaju naši djelatnici, zaposlenici METUS grupe – jamstvo kvalitete same ugradnje (to nas diferencira od konkurencije koja se pretežno oslanja na kooperante) – unutar METUS grupe na poslovima montaže zaposleno je preko 250 montera.

SNIMANJE I IZRADA PROJEKATA

Vršimo usluge snimanja i izrade prijedloga tehničkih rješenja za ugradnju dizala i platformi u postojećim građevinama. Također vršimo usluge modernizacije postojećih dizala i platforme.

OPTIMALNA RJEŠENJA

Naš iskusni tim u mogućnosti je ponuditi optimalno rješenje za svaku situaciju (za privatne kuće, poslovne objekte, stambene objekte, hotele, proizvodne hale, staračke domove, bolnice), odgovoriti na svaki zahtjev kupca kroz vlastiti široki proizvodni program, ili u suradnji sa renomiranim stranim proizvođačima (CIBES, VIMEC, SKG – prvenstveno u području platformi).

FAQ

Koju vrstu usluga nudite?2020-09-07T06:33:43+00:00

Nudimo usluge proizvodnje, projektiranja, montaže, servisa i modernizacije dizala, pristupnih rampi kao i pokretnih stepenica, sve usluge vezane za vertikalni prijevoza. Za razliku od konkurencije sve izvodimo sami u pravilu bez kooperanata.

Koji su sve potrebni dokumenti za ugradnju dizala?2020-09-07T06:35:15+00:00

Ovisno o vrsti dizala i samom projektu. Za neka dizala ne treba nikakva dodatna dokumentacija, a za neka su potrebno ishoditi razne dozvole. Kako bi Vam mogli odgovoriti na to pitanje potrebne su nam fotografije i više informacija o dizalu. Svaki projekt je individualan.

Koji su oblici subvencije za kupnji ili modernizaciju dizala i pristupnih rampa?2020-09-07T06:36:52+00:00

Postoje razni fondovi i pomoć pri kupnji dizala i pristupnih rampa, mi ne nudimo uslugu konzultacija i pripremu dokumentacije za fondove, no možemo Vas savjetovati, a dokumentaciju i prijava na projekt morate sami napraviti ili uz pomoć konzultanata.

Prelistajte naše kataloge

Go to Top