Prodaja i projektiranje2023-02-16T12:31:44+00:00

Što nudimo?

Projektiranje – izrada svih vrsta projekata vertikalnog transporta – idejnih projekata, glavnih projekata i izvedbenih projekata za platforme, dizala i pokretne stepenice, za postojeće i nove građevine, izrada projekta modernizacije postojećih dizala

Vlastita proizvodnja dizala i modernizacija postojećih – nudimo usluge proizvodnje, isporuke i ugradnje svih vrsta dizala (hidrauličnih, električnih), platforma (vertikalnih, koso-podiznih) i pokretnih stepenica – po sistemu „ključ u ruke“.

Projektiranje dizala

ISKUSAN TIM

Iskusan tim naših djelatnika na raspolaganju je klijentima od koraka razrade idejnog rješenja/prijedloga do realizacije projekta – vođenje projekta, ugradnje i puštanja u pogon te održavanja. Naši su djelatnici školovani, osposobljeni i opremljeni za izvedbu i provođenje svih pojedinih koraka isporuke i ugradnje dizala.

VLASTITA UGRADNJA

Samu ugradnju dizala obavljaju naši djelatnici, zaposlenici grupe METUS – jamstvo kvalitete same ugradnje (što nas izdvaja iz konkurencije koja se pretežno oslanja na kooperante) – unutar grupe METUS na poslovima montaže zaposleno je preko 250 montera.

SNIMANJE I IZRADA PROJEKATA

Nudimo usluge snimanja i izrade prijedloga tehničkih rješenja za ugradnju dizala i platforma u postojećim građevinama. Također nudimo usluge modernizacije postojećih dizala i platforma.

OPTIMALNA RJEŠENJA

Naš iskusan tim može ponuditi optimalno rješenje za svaku situaciju (za privatne kuće, poslovne objekte, stambene objekte, hotele, proizvodne hale, staračke domove, bolnice), odgovoriti na svaki zahtjev kupca kroz vlastiti širok proizvodni program ili u suradnji s renomiranim stranim proizvođačima (CIBES, VIMEC, SKG – prvenstveno u području platforma).

CIBESLIFT PLATFORME

Cibes Lift Group jedan je od najvećih svjetskih proizvođača dizala za male brzine – platformi. Visokokvalitetni švedski inženjering i izvrstan dizajn tajne su uspjeha. Platforme se ugrađuju u manje stambene objekte najčešće kuće, manje su dimenzija i brzine od dizala, prednost je manje potrebnog prostora i jednostavnija ugradnja u postojeće objekte.

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Koju vrstu usluga nudite?2021-02-16T13:54:53+00:00

Nudimo usluge proizvodnje, projektiranja, montaže, servisa i modernizacije dizala, pristupnih rampa kao i pokretnih stepenica, sve usluge vezane za vertikalni prijevoz. Za razliku od konkurencije u pravilu sve izvodimo sami, bez kooperanata.

Koji su sve potrebni dokumenti za ugradnju dizala?2021-02-19T15:41:08+00:00

Ovisno o vrsti dizala i samom projektu. Za neka dizala ne treba nikakva dodatna dokumentacija, a za neka je potrebno ishoditi razne dozvole. Kako bi Vam mogli odgovoriti na to pitanje, potrebna nam je adresa objekta, fotografije, željena pozicija ugradnje dizala (unutar objekta/stubište ili izvan). Svaki je projekt specifičan.

Koji su oblici subvencije za kupnju ili modernizaciju dizala i pristupnih rampa?2021-02-19T15:38:10+00:00

Postoje razna sredstva sufinanciranja i pomoći pri kupnji dizala i pristupnih platforma. Ne nudimo uslugu konzultacija i prijave na natječaje, no možemo Vas savjetovati i izraditi projektnu dokumentaciju. Prijavu na natječaje morate napraviti sami ili uz pomoć konzultanata/upravitelja.

Želim ugraditi/modernizirati dizalo; koji su prvi koraci?2021-02-19T15:33:55+00:00

Prvi su koraci postići suglasnost s ostalim suvlasnicima/stanarima, a nakon toga

obratiti nam se na info@metus.hr za daljnje korake ili nas nazvati na 01 2092 180

Koja je razlika između Cibeslift platformi i Metus dizala?2021-09-06T09:10:02+00:00

Metus je ekskluzivni distributer Cibeslift platformi. Platforme se ugrađuju u manje objekte (kuće, manje zgrade) i u objekte u kojima nema dovoljno mjesta za dizala. Manjih su dimenzija i sporije od dizala, ali su zato jednostavnije i brže za ugraditi.

Prelistajte naše kataloge

Go to Top