UGRADNJA DIZALA

Ugrađujemo sve vrste  dizala,  na električni i hidraulični pogon , vertikalnih i škarastih platformi te platformi za prijevoz osoba sa invaliditetom i smanjenom pokretljivošću kao i ”custom made” dizala za različite namjene poput dizala za poslovne i stambene objekte, trgovačke centre, bolničkih dizala, panoramskih dizala, već više od 25 godina po cijelom svijetu.

 

Radili smo najzahtijevanije projekte od Meksika, Perua po do Europe.

Kao jedna od vodećih tvrtki za pružanje usluge ugradnje dizala u cijeloj Europi surađujemo sa renomiranim tvrtkama kao što su Thyssen Krupp, Schindler, Tepper, Kone, Otis, Riedl, Haushahn i drugim manjim tvrtkama specijaliziranih za posebna dizala.

NAŠI PROJEKTI

Naše bogato iskustvo, predanost detaljima i pouzdanost čini nas idealnim partnerom za najzahtijevanije projekte.

Metus akademija

Svi naši monteri su prošli i internu izobrazbu Metus akademije na koju posvećujemo jako puno pažnje i predani smo samo vrhunskoj kvaliteti. Danas aktivno radimo na gradilištima dijeljen Europe s više od 250 montera.

Dostupni u cijelome svijetu

Nudimo profesionalne timove dostupne po cijelom svijetu, brz premještaj kapaciteta, te možemo proizvesti posebna rješenja po narudžbi kupca za specifične situacije.

Kontakt za ugradnju : Matija Medić, +385 (1) 2092 180

m.medic@metus.hr
Ugrađujemo i izrađujemo custom made dizala za različite namjene poput dizala za poslovne i stambene objekte, trgovačke centre, bolničkih dizala te panoramskih dizala. Prepustite Vaš novi projekt u ruke profesionalnog tima!