UGRADNJA DIZALA

Ugrađujemo sve vrste dizala, na električni i hidraulični pogon, vertikalnih i škarastih platforma te platforma za prijevoz osoba s invaliditetom i smanjenom pokretljivošću kao i posebno osmišljena dizala za različite namjene poput dizala za poslovne i stambene objekte te trgovačke centre, bolničkih i panoramskih dizala već više od 25 godina po cijelom svijetu.

 

Radili smo najzahtijevanije projekte od Meksika i Perua po do Europe.

Kao jedna od vodećih kompanija za pružanje usluge ugradnje dizala u cijeloj Europi surađujemo s renomiranim tvrtkama kao što su Cibes lift, TK Elevator, Schindler, Tepper, Otis, Riedl, Haushahn i drugim manjim kompanijama specijaliziranim za posebna dizala.

NAŠI PROJEKTI

Naše bogato iskustvo, predanost detaljima i pouzdanost čine nas idealnim partnerom za najzahtijevanije projekte.

METUS ugradnja dizala

Akademija METUS

Svi su naši monteri prošli i internu izobrazbu Akademije METUS kojoj posvećujemo vrlo mnogo pažnje i predani smo samo vrhunskoj kvaliteti. Danas aktivno radimo na gradilištima diljem Europe s više od 250 montera.

Dostupni u cijelom svijetu

Nudimo profesionalne timove dostupne širom svijeta, brz premještaj kapaciteta, a možemo i proizvesti posebna rješenja po narudžbi kupca za specifične situacije.

Ugrađujemo i izrađujemo posebno osmišljena dizala za različite namjene poput dizala za poslovne i stambene objekte te trgovačke centre, bolničkih dizala i panoramskih dizala. Prepustite svoj novi projekt u ruke profesionalnog tima!